Onze Visie

De samenwerking met onze klanten staat centraal bij Huijbregt Hoveniersbedrijf. We streven ernaar om vooraf goed af te stemmen met de klant wat er gemaakt gaat worden, zodat we onze klanten kunnen ontzorgen en zorgen dat alles soepel verloopt. We zijn altijd open voor wijzigingen in het plan in overleg, dit kan zijn door vernieuwde inzichten of nieuwe ontwikkelingen in de tuinbouw.

Wij hebben verstand van planten en wat deze nodig hebben. Deze kennis en kunde passen wij toe in het creatieve proces bij het ontwerpen van tuinen en de vakkundige realisatie en het beheer en onderhoud daarvan.  Wij werken vanuit een duidelijke en gestructureerde werkwijze  waardoor u precies weet wanneer er wat gaat gebeuren. Dit is de basis voor een goede en langdurige werkrelatie.

Wij verzorgen het gewenste advies en ontwerp voor onze klanten, we werken aan tuinaanleg en verzorgen het tuinonderhoud. Ons doel is om een mooie en functionele tuin te creëren die aan de wensen van de klant voldoet. We werken efficiënt en professioneel, en streven naar een langdurige relatie met onze klanten.  Onze grootste beloning is tevreden klanten die terug blijven komen voor onderhoudsklussen of nieuwe projecten, dit betekent dat wij onze werk goed doen en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Huijbregt Hoveniersbedrijf is uw betrouwbare partner in de regio Breda, met veel ervaring in de omgeving van Rijsbergen, Ulicoten, Meerle, Oosterhout, Gilze en Rijen, Bavel en Ulvenhout. Woont u verder weg? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, samen kijken we naar de mogelijkheden.