Boomverzorging

Is uw boom te groot, vormt deze een gevaar of is hij gewoon toe aan een flinke snoeibeurt? De gevolgen van het verkeerd snoeien van bomen zijn vaak niet te overzien. Daarvoor hebben wij de oplossing.

Onze gecertificeerde en gediplomeerde boomverzorgers hebben verstand van zaken en geven een gedegen advies over de te nemen maatregelen bij aantasting van uw boom, zwakke groei en onvoldoende bladontwikkeling. In het advies bekijken we de vitaliteit, behoeften en veiligheid van de boom.

 

Uiteraard staat veiligheid voorop. Dat geldt zowel voor de veiligheid van onze boomverzorgers als voor de omgeving van de bomen. Bij het snoeien of verwijderen van hoge bomen kunnen wij hiervoor gebruik maken van speciale klimtechnieken en specialistisch materiaal, wat het verwijderen van takken en het uitdunnen van de boomkroon vergemakkelijkt. Risicovolle takken en dood hout worden verwijderd, waardoor de kans op risicovolle situaties wordt verkleind. Daarnaast blijft uw boom mooi en gezond in de boomkroon en krijgen jonge takken kans zich te ontwikkelen.